lauantai 12. maaliskuuta 2016

Lohdutusdeitti: Caius

Eilen olin niin näreissäni peruuntuneista deiteistä Ekin kanssa, että päätin kehitellä jotain muuta mukavaa tekemistä. Otin yhteyttä Caiukseen, vaikka olin viimeksi käyttäytynyt hänen seurassaan kuin mikäkin retardi. Caius vaikutti yllättäen innokkaalta viettämään iltaa ja sovimme, että menemme perjantain kuunniaksi parille.

Halusin yhteen tiettyyn pubiin, missä on kiva ilmapiiri ja usein perjantaisin livemusaa. Ainut vaan, etten ollut käynyt siellä kesän jälkeen ja mulla oli hieman vaikeuksia kyseisen paikan löytämisessä. Kierrätin sitten Caiuksen muutaman ylimääräisen mutkan kautta lopulta perille. Juttu luisti alkuun taas jotenkin nihkeästi. Yritin rikkoa jäätä naureskelemalla viimekertaiselle urpoilulleni. Muutaman oluen lomassa juttua alkoi riittää enemmän ja keskustelimme mm. matkustelusta, musiikista, tatuoinneista sekä suomalaisten asenteista virolaisia kohtaan. Itseasiassa pääsimme jopa jo seurusteluhistoriaankin saakka. Caius kertoi, että oli noin vuosi sitten eronnut 5 vuoden suhteesta, minkä jälkeen oli alkanut matkustella työn perässä. Nyt aikomuksena olisi kuitenkin olla vuosi tai pari Suomessa ja ymmärsin rivien välistä, että hän etsii jotain vakavampaakin.

Kävimme vielä kahdessa muussakin pubissa yksillä ja aloin jo olla melko tuiterissa. Kellon lähestyessä kahta Caius kysyi, haluanko vielä käydä jossain. Totesin, että ehkä nyt olisi parempi alkaa suunnistaa kotia kohti. Caius sanoi, että voidaan tehdä ihan miten haluan. Caius oli käyttäytynyt koko illan tosi kohteliaasti ja tungettelemattomasti, mutta vaikuttanut kuitenkin kiinnotuneelta, joten päätin palkita hyvän käytöksen kysymällä, että haluaisiko hän tulla vielä käymään mun luona. Tottakai hän halusi.


Oli ihan kivaa, mutta melko pikaista toimintaa...kaikilla kolmella kerralla. Caiuksen kohdalla voisi oikeastaan käyttää samaa Sex is like pizza -vertausta kuin Vekenkin kanssa. Tänään heräilimme vasta puolen päivän aikoihin ja yritin tarjota jotain aamupalaa. Caius ei kuitenkaan halunnut mitään ja hetken vielä halailtuamme hän lähti ja sanoi, että toivottavasti nähdään vielä.

Tässä tätä kirjoitellessani aloin ajattelemaan, että miehet kyllä usein huomaamattaan maksavat seksistä. Ihan oikeasti. Eilenkin Caius halusi välttämättä tarjota koko illan, vaikka suorastaan vaadin saada maksaa edes omani. Lisäksi hän oli ajatellut tänään mennä töihin (ilmeisesti viikonloppuisin joku vapaaehtoinen systeemi...), mutta ei nyt sitten mennytkään, koska jäi mun luokse yöksi. Eli siinäkin hän menetti koko päivän tilipussin. Hmm, melko kalliiksi tuli. Vaikka jakaisi koko summan kolmeen ja laskisi jokaiselle panolle kertahinnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti