sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Sain pakit! - Tinderin partamies: Samu

Samu menetti juuri lisänimensä miellyttämisenhaluinen. Tilalle tuli oikeastaan kunnollinen, vaikka hän antoikin mulle pakit! Tässähän nyt kävi vähän niin, että pilkka osui omaan nilkkaan ja tahaton ikuisuuden kestänyt selibaattini jatkuu jatkumistaan... :D

Olimme siis sopineet Samun kanssa, että hän tulee tänä viikonloppuna käymään. Hän kuitenkin alkoi noin viikko sitten vähentää yhteydenpitoa huomattavasti, mistä olin oikeastaan ihan hyvilläni, sillä jatkuva tekemisteni raportointi alkoi käydä jo rasittavaksi. En kuitenkaan halunnut perua tapaamista tässä sutinan kaipuussani. Maanantaina päätin sitten kysyä Samulta, että onko hän edelleen tulossa.
"Töissä on ollu vähän kiirettä, mutta minäpä varmistan sen tässä alkuviikosta!"
Kun Samusta ei ollut torstaihin mennessä kuulunut mitään, arvasin että hän on tullut toisiin ajatuksiin. Nyt pitäisi alkaa buukkaamaan äkkiä viikonlopuksi muuta tekemistä, mutta Tinderkin oli nopeasti selattu tähän pisteeseen saakka.



Samassa Samulta tulikin viesti.
"Mä en pysty kyllä nyt tulemaan sinne.. Tossa alkuviikosta yks tyttö ketä aiemmin tapailin oli yhteydessä ja juteltiin siinä sen kanssa. Päädyin siihen, että haluan kattoo ja selvittää sen tilanteen ennen kun tapaan muita. Sori tästä tosi paljon, tää tuli mullekin vähän yllättäen, enkä halua alkaa sulle valehtelemaan."
Öööh okei onpa "jaloa", kaiken säkin mulle kerrot. :D Vastasin tietysti vaan jotain, että eipä mitään, arvelinkin että et oo tulossa ja ehdin jo sopia muuta. Pieni valkoinen vale, hehe. Mutta puoliksi totta, olinhan kuitenkin alkanut jo aktiivisesti keksiä muuta tekemistä! Hitto, että pakit on silti aina yhtä perseestä, vaikka kyseessä ei ollut edes mikään potentiaalinen sulhasehdokas.

Samu kyllä osoitti olevansa ihan superkunnollinen. Siinä mielessä hän olisikin ollut ihan poikaystävämatskua, tosin todennäköisesti mun makuun liian lapanen. Tajusin kuitenkin jälleen kerran, että ihmisillä voi olla hyvin erilaisia käsityksiä tapailusta. Mun mielestä varsinkaan alkuvaiheen tapailu ei vielä sido millään tavalla mihinkään ja on ihan ok, jos käy treffeillä myös muiden kanssa, mikäli muuta ei ole sovittu. Itsehän olisin hoitanut vastaavan tilanteen joko keksimällä jonkun tekosyyn olla tulematta tai sitten olisin tullut, viettänyt kivan viikonlopun ja tapaillut kotikaupungissani sitä toista vaihtoehtoa. Sitä paitsi pakitkaan ei tunnu yhtään niin pahalta, jos takataskussa on jo joku varavaihtoehto. Mutta toisaalta, tulen tällä systeemillä olemaan mitä todennäköisimmin koko loppuelämäni sinkku. Voiko mistään tulla mitään vakavaa, jos ei uskalla täysillä heittäytyä? Niinpä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti