keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Miten nopeesti voi ottaa yhteyttä? - Ile

Siitä muutaman päivän takaisesta Hansista ei sitten enää kuulunutkaan mitään, enkä mäkään ottanut vapun jälkeen yhteyttä. Noh, ei se olisi mun menossa mukana pysynyt kuitenkaan, kun vappunakin kökötti vaan kotona.

Tänään kävinkin sitten uuden kivan ja hyvännäköisen miehen kanssa treffeillä. Tinderistä bongattu tietty. Itseasiassa olemme Ilen kanssa jutelleet viime kesänä baarissa, mutta leimasin hänet tuolloin melkoiseksi pleijeriksi! En kuitenkaan usko, että Ile muistaa kyseistä tapaamista. Törmäsin maanantaina häneen Tinderissä ja Ilen profiili vaikuttikin yllättävän fiksulta, mätsihän siitä tuli!

Ile laittoi kivan pitkiä ja sopivan asiallisia viestejä, kyselikin aika paljon kaikkea. Eilen Ile sitten ehdotti, että nähdäänkö tänään. Jes, kerrankin mies, joka ei halua ensin jutella viikkotolkulla. Ile ehdotti juoksu- tai kävelylenkkiä. Valitsin jostakin syystä kävelyn... Heh, onkohan kukaan mimmi vielä suostunut ekoilla deiteillä hiki päässä läähättäen juoksemaan!? :D

Tänään sitten käppäilimme mahtavassa auringonpaisteessa yli tunnin ja istahdimme vielä terassille kahville. Kalja nyt olisi tietenkin ollut enemmän mun juttu, varsinkin kun huomenna on vapaapäivä. Ajattelin kuitenkin kerrankin olla olevinani vähän fiinimpi leidi ja tyydyin kahviin. 

Ile oli tosi mukava ja jutustelu oli luontevaa ja VASTAVUOROISTA (vertaa esim. Eki) koko parin tunnin deittien ajan. Keskustelun aiheet nyt eivät olleet mitenkään maata mullistavia, mutta ei kai ekoilla deiteillä kovin syvälliseksi tarvitse heittäytyäkään. Tuli kuitenkin sellainen fiilis, että ajattelemme asioista samansuuntaisesti.

Kahvien jälkeen päätimme lähteä omia kotejamme kohti. Tästä vaiheesta Ile suoriutui mielestäni melkoisen mallikkaasti:
"Hei mulla oli tosi kivaa ja näkisin sut mielelläni uudestaan. En tietenkään voi tietää sun fiiliksiä, mutta tehdään niin, että annan sulle mun numeron ja laitat viestiä jos kiinnostaa."
Sitten vielä kivat halaukset, veikeä katse ja "moikka, laita viestii". Hyvä Ile! Mutta hei hetkinen. Pallohan on nyt täysin mulla. Millon ja mitä mä laitan?! Olen periaatteessa ollut aina sitä mieltä, että ei sillä ole mitään väliä, millon ottaa yhteyttä. Jos kiinnostaa niin kiinnostaa, ei ole mitään aikasääntöjä. Itse tykkään siitä, että mies laittaa vielä samana iltana "oli kiva nähdä" -tyyppisen viestin. Se ei kuitenkaan tänään tuntunut luontevalta, että olisin nyt itse tehnyt niin. Ehkä huomenna? Aamupäivästä? Pitää ehkä keksiä jotain, mikä liittyy deittien puheenaiheisiin, hmm. Tiedän myös, että hänellä ei ole huomiselle vapaapäivälle kummempia suunnitelmia ja on taas luvattu superhieno sää. Ajattelin itse mennä heittelemään korista tai löhöilemään puistoon, eikä seura olisi pahitteeksi. Milloin voi ehdottaa uutta tapaamista? Ei ehkä heti seuraavana päivänä...

Toisaalta, eiköhän se ole sivuseikka, mitä viestissä lukee. Taidan vaan ottaa rennosti ja mennä fiiliksen mukaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti