tiistai 16. elokuuta 2016

Ei tästä nyt ainakaan mitään parisuhdeblogia tule

Nyt on päässyt käymään niin, että Ilestä tulikin vähän pysyvämpi deitti. Ilestä tuli poikaystävä. Alun seksisäätö on ohi ja itse asiaan on sentään päästy jo hyvän aikaa sitten. Kaikilta muiltakin osin Ile on ihana.




Mutta mitä blogille nyt tapahtuu? Ilen tapaamisen jälkeen olen viettänyt blogin suhteen hiljaiseloa. Uteluihin olen vastannut vain, että:
"Ei tästä nyt ainakaan mitään parisuhdeblogia tule."
Saisin toki varmaan oman blogin siitäkin, miten vaikeaa on totutella monen sinkkuvuoden jälkeen olemaan parisuhteessa. Mutta ketä kiinnostaa? Hyvät Tinder-stoorit ovat aina parempia.

Kerron vielä lopuksi, miksi Ilestä tuli poikaystävä. Ile on positiivinen ja kaikin puolin loistavaa seuraa. Huomaavainen ja ajattelevainen. Avulias. Toimelias ja aktiivinen, keksii aina jotain tekemistä. Itsenäinen, osaa olla yksinkin, eikä elä vain muiden ihmisten kautta. Huumorintajuinen, hauska. Vaikuttaa luotettavalta. Reipas, pärjää hyvin sosiaalisissa tilanteissa. Oikeinkirjoitus hallussa. Hyvännäköinen. Pitkä. Pussaa hyvin ja paljon. Pitää kainalossa kiitettävästi, pystyy nukkumaan lähellä. Jos hölmöilee, osaa pyytää anteeksi.

Ja hei. Se löyty TINDERISTÄ!





Ehkä tässä on riittävästi syitä laittaa blogi kauneusunille, ainakin toistaiseksi. :)

1 kommentti:

  1. Luin tän vasta nyt niin tulee vähän jäljessä, mutta ihanaa! Hauskaa! Ja sitäpaitsi, oothan säkin tinderistä niin tottakai se mieskin on ihan yhtä pro ;)

    VastaaPoista