maanantai 25. tammikuuta 2016

Vähän taustatietoa

"Sun pitäs alkaa kirjottaa blogia noista sun seikkailuista"

Näitä kehotuksia olen kuunnellut tässä nyt jo jokusen vuoden. Mulla on ollut tapana ilahduttaa seurustelevien kavereideni tasaista arkea kertomalla omista deittikuvioistani aika yksityiskohtaisestikin. No, päätinpä nyt yleisön painostuksesta alkaa jakaa näitä juttuja muillekin.




Valotan vähän taustojani. Ei, en aio kertoa missä päin Suomea asun tai deittieni oikeita nimiä. Sen verran voin kuitenkin sanoa, että olen ollut vakavassa, pitkässä (yli 4 vuoden) parisuhteessa kerran. Sen jälkeen mopo karkasi vähän käsistä ja seuraavat pari vuotta oli täynnä vaikka minkälaista sekoilua. Opiskeluaikanani halusin vihdoin jotain vakavampaa ja tapasinkin ihan jees miehen. Se seukkailu kesti puolisen vuotta ja päättyi liian erilaisiin tulevaisuuden suunnitelmiin. Nyt siitäkin on kuitenkin jo yli 2,5 vuotta aikaa. 

Nämä pari viimeisintä vuotta on sisältänyt aavistuksen fiksumpaa sinkkuilua kun se ensimmäinen periodi. Fiksummalla sinkkuilulla tarkoitan tässä tapauksessa sitä, että homma ei ole ollut pelkkää kännisekoilua baarista himaan kannettujen toinen toistaan kamalampien hoitojen kanssa. Olen keskittynyt käymään ihan oikeasti treffeillä ja muutama hieman pidempiaikaisempikin tapailu on mukaan mahtunut. Ei kuitenkaan mitään, minkä laskisin seurusteluksi, sillä olen päättänyt, että en seurustele enää kenenkään "ihan kivan" kanssa.




Pelkästään viime vuoteen on mahtunut vaikka minkälaisia tyyppejä, uskomattomia stooreja ja suuriakin tunteita. Kärjistäen tapailemiini miehiin on lukeutunut mm. soutajia ja huopaajia, itsekeskeisiä idiootteja, aikaansaamattomia vätyksiä, valehtelijoita, pelimiehiä sekä liian miellyttämisenhaluisia lapasia. Erityisesti mieleen on painunut myös eräs raivohullu ex-tyttöystävä, jonka järjestämästä kohtauksesta jopa Salkkareiden käsikirjoittajat olisivat kateellisia. Osa deiteistäni on tietysti ollut myös oikeasti hyviä tyyppejä, joiden kanssa ei vaan lopulta syystä tai toisesta ole natsannut.

Mutta se deittihistoriasta. Blogissa aion keskittyä pääasiassa tämän juuri alkaneen, kuluvan vuoden tapahtumiin. Welcome to my world! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti